Vse leto se trudimo, da v vsak dan vnašamo koščke kulture, pa naj bo to s pesmijo, lepo besedo, zanimivo in lepo povedano zgodbo, z nasmehom, prijazno gesto, z risbo in pisanjem ter dramsko igro, ki povezuje vse našteto. Sredin dan, 6. februar 2019 pa je bil prav posebej namenjen temu, da se spomnimo vseh letnih uspehov na kulturnem področju. Tudi mi, učenci in učitelji II. OŠ Žalec, smo bili povabljeni na dopoldansko slovesnost, na svečano podelitev malih Savinovih priznanj, ki se vsakoletno podeljujejo najbolj zaslužnim predstavnikom, ki skrbijo, da se na kulturo ne pozabi.

Nagrajeni so bili: pevski zbor II. OŠ Žalec, dramska skupina posebnega programa in dramska skupina programa NIS, med učenci pa je za večletno uspešno in večkrat nagrajeno kulturno in ustvarjalno delo prejel malo Savinovo priznanje Mihael Stropnik.

Vsem nagrajenim učencem iskreno čestitamo mentorji, ki jih spremljamo na ustvarjalni poti, in sicer: Brigita Pinter, Martina Škoflek, Brigita Mršić, Edita Rihar Škoflek ter Katja Dvornik.

Pod vtisom čudovite predstave Prosto po Prešernu smo dobili toliko novih idej, da se že veselimo prihodnjih ustvarjanj, ki morda še spijo v svetu domišljije.

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost